domingo, 13 de febrero de 2011

Conversa de supermercat 2. Reponedors

CARLES: Avui a la ràdio parlaven del nou estudi del govern sobre el Pla de drogues. Es veu que els que estan a l'atur es droguen més.

JULIUS: Per això no cal cap estudi. És evident que el que vol una persona sense treball és col·locar-se... Vull dir: trobar un lloc de treball en el qual col·locar-se… No, això tampoc sona bé. Trobar una col·locació. No, tampoc. Un lloc…? Però per què hi ha tantes paraules que relacionen el treball i la droga?

CARLES: Serà perquè el treball és tan dolent com les drogues. Amb la diferència que amb el treball, no "flipes". Bé, a Espanya si et donen un treball, ho "flipes".

JULIUS: I què volen que facin els aturats si no es droguen? Buscar treball? com no et fiquis un al·lucinogen no crec que vegin un contracte.

CARLES: Ei, que no només es droguen els aturats. Ho fa tothom.

JULIUS: És que amb la merda de salaris que tenim, et donen ganes de ficar-te un tret. Al nostre país la feina no dignifica. Aquí la feina et deixa com les drogues van deixar a Joselito. Pobre tio...

CARLES: El meu cosí, el "Chiri" té moltíssima clientela des de que va començar la crisi. No vegis com es fica la gent.

JULIUS: És el que dic, al final al nostre país només tindran feina els camells. I tot és culpa dels polítics, que ens duen a les drogues.

2 comentarios:

Dorothy dijo...

Jesús, jo t'asseguro que de vegades, a la feina, també flipo...

M. Roser dijo...

A quina mena de supermercats vas tu que sents aquestes converses?
No sé si al final el Carles va convèncer al Julius perquè treballés...segurament el Julius va convèncer el Carles perquè es col·loqués...al costat de la caixera per escoltar converses d'actualitat!!!
Petons,
M. Roser