jueves, 3 de junio de 2010

CONVERSA NOCTURNA 12

HABITACIÓ. ELLA I ELL ESTAN AL LLIT. ELLA TÉ ELS ULLS OBERTS, MIRANT AL SOSTRE. COMENÇA A DONAR COLÇADES A ELL, QUE LLEGEIX UNA REVISTA D’ECONOMIA.

ELLA: No t’adones que se'ns van les nits en blanc? No t’adones que en aquesta habitació mai passa res?. (HO SACSEJA) Quant creus que fa que no passa res al nostre llit?

ELL: (EN DEFENSA PRÒPIA) Bé, per a l’aniversari de mamà vam fer l'amor. O no ho recordes?

ELLA: Fa onze mesos!

ELL: I bé, mamà compleix anys dintre d'un mes. Així que et pots anar preparant!

ELLA: Estimat, jo tinc 37 anys. I tu 40. A un terme mitjà d'una vegada per any, dintre de 20 quan jo tingui 57 i tu 60 haurem fet l'amor unes 10 vegades més.

ELL: Tenim un esdevenir assegurat. No serem uns desaforats, però tampoc ens haurem privat de res.

ELLA: (FURIOSA, DESENCAIXADA) No ens haurem privat de res? Què passarà quan la teva mamà es mori?

ELL: Com se t'ocorre dir això? (LI DÓNA UN XOC EMOCIONAL) Ja la vols matar. La meva mare! Aquesta dona tan bondadosa com afable, tan captivadora com encantadora! Què tens contra d’ella? Per a això interrumpeixes la lectura? Per què has de nomenar la desaparició física d’una dona coratjosa que dorm sacrosantament a la seva casa, tranquil•la?

ELLA: És que, vida meva, si nosaltres fem l'amor sempre per a l’aniversari de la teva mare, no és inadequat preguntar-nos què passarà quan es mori. NO estic cridant a la mort. Estic cridant a l’amor. Burton, jo vull fer l’amor! (Es treu la bata veloçment)

ELL: Ara?

ELLA: clar.

ELL: Depravada!

ELLA: Però per què?

ELL: Com pots despullar-te i demanar per fer l’amor desprès de pensar en la mort de mamà. Si al menys avui fos el memoràndum del seu aniversari...

ELLA: No podem trencar amb aquesta Tradició Imaginària que ens has imposat des del dia del nostre casament?

ELL: Tradició Imaginària? La meva mare? Ah, no. Això no ho puc permetre!!!Almenys, vesteix-te per a nomenar-la!!

ELLA: (ES POSA EL CAMISÓ, LA BATA, UNA GORRA, UN PARELL DE BOTES, UNA BUFANDA, GUANTS.) Ara? La mare que et va parir!

5 comentarios:

oscar dijo...

Jesusito, ¿por qué todas las mujeres de tus textos están "cachondas" y deseosas de sexo? AL leer a ELLA me pregunto por qué son siempre las mujeres las que sufren la indiferencia del otro.

chuscartes dijo...

NO me había dado cuenta de este detalle óscar. gracias. La verdad es que no tengo una explicación, porque la indiferencia la sufren tanto unos como otros. Y la excitción también, je je je. No sé, este texto concreto surge de un sueño con Verónica Forqué y no me planteé la razón. je je je.
un abrazo.

oscar dijo...

¿La Forqué? Tio estás de cencerro. Ya no me sorprende nada. Solo te lo decía como curiosidad, no le des muchas vueltas. Te hago una propuesta para las converses nocturnas. ¿podría haber dos ellas o dos ellos? Es por romper el cliché de pareja ella-él.

chuscartes dijo...

Tomo nota.

Anónimo dijo...

Oscar,¿deseosa de sexo?
Con una vez al año ¿que quieres?
Podria esperar otro año.
Mas de uno esta de cencerro.
JESUSPAYES