sábado, 26 de septiembre de 2009

Gràcies

Som en l'esdevenir, i l'esdevenir comporta passat, present, futur. Recordem que cadascú viu una pluralitat de vides: la seva vida pròpia, la vida dels seus, la vida de la societat, la vida de la humanitat. Cadascú viu per mantenir el passat en vida, viure el present, donar vida al futur.

Cal alegria i amor en el present per invertir degudament en el futur. Cal saber gaudir del present per estimar el futur. cal saber que el futur mateix forma part de l'esdevenir, i també passarà. Res és definitiu, mai ho serà. Per això cal caminar en l'alegria i en el patiment, en l'espera no pas de la promesa, sinó de l'inesperat.

Gràcies pels petits moments de follia (bogeria) que han exposat la vostra humanitat i afirmat la meva. Gràcies per la vostra estima i la vostra presència. Gràcies. Tal volta sigui un boig, que té com a voluntat fer germinar l'esdevenir de la humanitat, sabent que les arts són una eina de resistència, alliberament i transformació. I sé, que sense gent com vosaltres, perdria de vista l'objectiu d'elaborar-me una filosofia no mutilada per comprendre el nostre món, el nostre temps i a nosaltres mateixos.

6 comentarios:

PATRICIA dijo...

Felicidades!

Anónimo dijo...

Moltes felicitats...!!!!!!!!!!

Juli. dijo...

Hoy si, jejejeje...MUCHAS FELICIDADES!!!!QUE TENGAS UN GRAN DÍA.

Lacuerda dijo...

felicidades, peoncita

Dorothy dijo...

Moltes felicitats!

chuscartes dijo...

Gracias